Megközelítés Környék Árvízvédelem
MEGKÖZELÍTÉS


Nagyobb térképre váltás

Gépkocsival (GPS: Szélesség: 47.5736835, Hosszúság: 19.0623061)

carA Római Terrasse üdülőpark Budapest északi részén, a III.kerület Duna melletti szakaszán,a Nánási út 75.- Rozgonyi Piroska út - Római parti sétány által határolt 1.6 Hektár nagyságú területen helyezkedik el. Óbudát a belső kerületekkel a Szentendrei út,és a Budai alsó rakpart köti össze,a Pesti oldalra a gyors megközelítést az újonnan épült Megyeri híd biztosítja.


Hajóval

boatTavasztól őszig menetrend szerinti BKV hajójárat közlekedik a belváros és Szentendre irányába, melynek állomása az üdülőparktól 50méterre található.

BKV menetrend


Kerékpárral

bikeA Római parti sétányon fut végig az a kerékpárút, melyen akadálytalanul juthatunk el a belvárosig, vagy egészen Szentendréig. A pesti oldalra leggyorsabban - a Újpestre vezető - vasúti összekötő hídon át juthatunk.


Tömegközlekedéssel

publicA Batthyány tér és Szentendre között közlekedő HÉV Rómaifürdő megállójától gyorsan érhetjük el a város bármely pontját.
A BKV 34, és éjszakai 923 számú buszjárata biztosít kényelmes utazást Rómaifürdő - Árpád híd - Blaha Lujza tér útvonalon, a legközelebbi megálló az üdülőpark bejáratától 150 méterre található.